Annie Tønnessen

Annie er sexologisk rådgiver og holder kurs, workshop, parterapi og har klienter. Hun har holdt workshop med pust til orgasme på Nytfestivalen i Oslo og Tromsø i 2022 med gode tilbakemeldinger fra kursdeltagere. Hun holder også kurs i Fjærens magiske kjærtegn og er forfatter av Norges første bok om onani. «Om onani en håndbok.» Hun er også mindfulness og mental trener samt sertifisert stress coach fra Danmark.

Hun ser at hennes klienter har stort behov for å jobbe med oppmerksom nærvær for å være mer tilstede i nytelsen for å oppnå sterkere og lengre orgasmer. Hun har firma reduserstress og sexologakutten og podcaster til firmaene. Sjekk www.sexologakutten.no og www.reduserstress.no

 

Pust til orgasme

Denne workshopen er for deg som har lyst til å få mer nytelse! Du lærer konkrete pusteteknikker som kan styrke kvaliteten på din nytelse for deg selv eller med din partner.

Pust er det første vi gjør når vi fødes og det siste vi gjør før vi dør. Pust er meget viktig for balansen i vårt autonome nervesystem. Din pust er viktig i seksualiteten, og kan gi deg sterkere og lengre orgasmer.

Noen av tilbakemeldingene fra deltakere på tidligere workshops er: “Åpent og trygt”, “Jeg føler meg mer levende”, “Mindre stress”, “Nye måter å være i kroppen på med hjelp av pusten”, “En snarvei ut av hodet” og “Jeg ble kåt”.

Ingen forkunnskaper er nødvendig. Ha på deg klær som er behagelige å bevege seg i.

Ta med matte og en drikkeflaske.

Varmt velkommen!