Lyslugget Herre

Lyslugget Herre er en erfaren rigger/tau-entusiast, som har holdt på med tau siden 14-årsalderen. Etter inntreden i Oslo BDSM i 2009, har det vært utallige shibari-workshops og kurs med kjente riggere som Esinem, Osada Steve, Ropemarks, m.fl., både i Norge og utlandet, samt rett og slett veldig mye trening og praksis… Alle riggere har sin egen stil. Personlig er jeg veldig rolig når jeg binder og jeg blir av erfaring oppfattet som veldig trygg. Jeg liker å være tett på den jeg binder, og gjør særlig ofte ting – og binder den jeg leker med – på måter jeg ville ha likt å bli bundet på selv.

Shibari «Lyslugget Herre Style»

Alle riggere har sin egen «stil» og i denne workshopen vil du få et innblikk i min. Det er ikke krav til å ha erfaring med tau for å være med på denne workshop´en, men har du det, er det bare positivt. Nivået tilpasses etter deltakernes nivå, målet er at alle skal sitte igjen med noen tips, triks, praktiske teknikker – og økt interesse, entusiasme, forståelse og fascinasjon for tau. Jeg vil innledningsvis vise litt hvordan jeg håndterer tau og min rope bunny, med spesielt fokus på følelsene det kan gi å bli bundet i tau. Avhengig av tidligere erfaring på deltakerne, går vi gjennom noen basis teknikker, og så vil vi minimum gå gjennom et par morsomme og effektive overkropps-bindinger («Bunny-tie» og «Armbinder») hvor vi til slutt lander i en hogtie.
For å få mest ut av workshopen er det best om dere kommer i par så dere har noen å binde på (evt noen til å binde på deg i motsatt fall…), men det er ikke et krav. Ta med noen lengder med tau (anbefalt 3 eller flere lengder a´ 8 meter, helst maks 8mm tykkelse, men ta med det du har). Hvis du ikke har egne, så kommer jeg til å ha med noen lengder til utlån.
Velkommen til 2 timer i Lyslugget Herre sin verden av tau-moro!