3 full dager! og mye, mye mer.
Kjøp billett
Sett av datoen for årets kinkferanse!Earlybird - utsolgt!
Kinkferansen 2023Kinky Kompetanse

Fagdag

Workshops

Foredrag

Årets Kinkferanse

Det er endelig tid for den årlige Kinkferansen igjen.a

Kinkferansen er en årlig BDSM- og fetisjkonferanse i Norge. SMil Norge, en nasjonal organisasjon for BDSM og fetisj, har arrangert denne konferansen 10 ganger. Den har blitt arrangert ulike steder i Norge gjennom disse 9 årene, og arrangeres ofte sammen med BDSM/fetisj klubber i den by Kinkferansen arrangeres i. Dette er den 11. konferansen, og denne gangen befinner vi oss på det herlige Sørlandet, i samarbeid med den lokale BDSM-foreningen Sørlandet BDSM.

I år presenterer Kinkferansen et nytt element, nemlig en fagdag. Les mer om fagdagen her.

Bli med oss for tre dager med fagdag, foredrag, workshops, debatter og mye mye mer

Målet med Kinkferansen er å nasjonalt dele kunnskap og føre til en tryggere praksis, for å skape et tryggere og mer kompetent miljø i Norge. Noen av de som deltar er profesjonelle med relevant akademisk utdanning, og noen er mennesker som praktiserer BDSM og har interessante innblikk eller kompetanse som er verdt å høre mer om. Vi har foredragsholdere og besøkende fra både Norge og utlandet. Som oftest er det paralleller, hvor tre ulike temaer tas opp samtidig, slik at vi kan dekke flest mulig sin interesse. Vi sikter på at flest mulig skal finne noe interessant og lærerikt i vårt program.

Delta på workshop-økter eller spennende foredrag, få med deg debatter på norges største kink-konferanse hvor muligheten for å sosialisere med folk fra hele det norske kinkmiljøet absolutt er til stedet. Årets arrangement er det tiende i rekken, med mer enn ** eventer som skjer over 3 dager

Sjekk tidsplanen
Lokasjon

Teateret
Kongensgate 2,
Kristiansand 4610, NO

Kursholdere

Annonseres fortløpende

Sponsorer

sinful.no
Radisson Blu Caledonien Hotel

Dato

06 - 08 oktober
Start: Fredag - 10:00
Slutt: Søndag - 16:30

Teateret

I år har Kinkferansen tatt turen til Sørlandet og Teateret i Kristiansand.

Teateret i Kristiansand er et kulturhus i Kristiansand fylt med musikk, teater, litteratur, kunst og debatt.

Mange forestillinger, hele året. Se nettsiden for program.

Her finner du også cafe, restaurant og bar.

Restauranten på Teateret fokuserer på rene gode råvarer fra sunn jord. Lekre retter fra hav til hei kombinert med krydder og planter fra andre himmelstrøk. Menyen har et stort innslag av grønnsaker og mye for veganere.

Om Teateret
Gamle Kristiansand Teater er det gamle bygget til Agder Teater (nå Kilden Teater), og gjenåpnet i september 2018 som et kulturhus i Kristiansand.

Dagens bygning er den tredje på denne tomten. De to tidligere teaterbygningen var eid av Det Dramatiske Selskab i Christiansand. Den første gikk tapt i brannen i 1892, den andre ble kondemnert og måtte rives i 1966. Byggningen som står der nå ble åpnet i september 1976.

Bygningens fasade er utsmykket med et veggrelieff av Henrik Finne. Bygget ble tegnet av arkitekt Hans Paasche Thorne fra arkitektfirmaet Ugland & Thorne.

I januar 2012 flyttet Agder Teater sin virksomhet til Kilden teater- og konserthus, og bygget ble stående tomt. Etter flyttingen til Kilden teater- og konserthus ønsket Kristiansand kommune å selge den gamle teaterbygningen. Kommunen åpnet opp for at bygningen kunne rives. Vest-Agder fylkeskommune mente imidlertid at bygningen burde bevares, da den representerer den arkitektoniske stilretningen brutalismen og dermed er tidstypisk for 1970-tallet.

I april 2016 ble det gamle teateret solgt fra Kristiansand kommune til KNAS (Kristiansand næringsselskap), og snart kjøpte Glastad Farsund seg inn med 1/3 av aksjene. Ambisjonen var å lage et kulturhus i de gamle lokalene. I august 2016 ble Kjetil Nordhus ansatt for å gi teaterbygningen midlertidig innhold, samt planlegge og gjennomføre en omfattende oppussingsprosess frem mot gjenåpning i 2017. Nordhus kom fra jobben som daglig leder og prosjektleder i musikkorganisasjonen Sørf.`{`6`}`

Etter oppussingen av den gamle teaterbygningen til Agder Teater, ga eierne bygget navnet Teateret

Lokalet finner du her

Arrangementsplan

Så snart sendeskjema er klart vil det blir lagt ut her.

I år blir opplegget på Kinkferansen litt annerledes enn tidligere. Vi kjører igang med Kinkferansen allerede fredag kl. 10:00, hvor det er planlagt en fagdag. Fagdagen vil være som et lite seminar med forskjellige foredrag fra personer i og utenfor bdsm-miljøet.

Målet med fagdagen er å sette lys på forskjellige temaer og utfordringer som personer med en annerledes seksuell preferanse eller orientering har i dagen samfunn, både i møte med forskjellige instanser, og samfunnet generelt.

Vi kommer med ytterligere innfor om fagdagen, ettersom de forskjellige foredragene, og sendeplan, blir fullført.

Fagdagen starter på fredag kl. 10:00 og er gratis for alle som ønsker å melde seg på.

Påmeldingsskjema finner du her.

Sendeplaner

Earlybird-tilbud på de første 40 billettene Førstemann til mølla.

Kinkferansen er drevet av SMil-Norge som er en frittstående, partipolitisk uavhengig og landsdekkende forening for BDSM-ere og fetisjister i Norge. Kinkferansen er en del av arbeidspogrammet, det ligger som en del av det organisatoriske arbeidet SMil skal utføre. Det er et utvalg av personer fra SMil styret som har som ansvar å arrangere kinkferansen.

Kinkferansen er en årlig konferanse som har fokus på å samle BDSM-ere og fetisjister fra hele Norge hvor vi driver med foredrag, paneldebatt og workshop knyttet til ulike aspekter innen BDSM og fetisjisme. Årets utgave er den ellevte i rekken

Jarl Ivar Brynhildsvoll
Jarl Ivar BrynhildsvollKonferanseansvarlig
Hot
Early Bird NOK1195
  • Inngang fre-søn
  • Fagdag
  • Meet’n greet SMuget
  • Workshops/Foredrag
  • Profesjonelle kursholdere
  • Kaffe & lunsj
  • After Party
- Earlybird: 1195 kr -
(Festivalpass for deg som er tidlig ute)
- Ordinær: 1450 kr -
Kjøp billett

Mulderfoto

Kinkferansen 2023's offisielle fotograf.

Det vil være mulig å få tatt et bilde av seg selv på Kinkferansen, på starten av lørdagskveld. Alle som vil får 1 gratis bilde hver. Utenom det må det avtales med fotograf.

Lita Mulder har over 10 års fartstid i BDSM miljøet og er en av de lokale ildsjelene hos Sørlandet BDSM. Hun brenner for mangfold og fotografering å har donert og produsert
kinkbilder til diverse ideelle formål som SMil-brosjyren, samt holdt flere fotoworkshops for lokale foreninger

Under lørdagens fest vil det være mulig å ta bilder sammen med Lita/mulderfoto. Mer informasjon kommer

Når starter og slutter Kinkferansen

Vi starter fredag kl 10:00 og avslutter klokken 16:00 på søndag

Når vil konferansens programdetaljer bli annonsert?

Workshops og foredrag vil bli annonsert så fortløpende, ettersom detaljene rundt de forskjellige innslagene blir satt.

Blir noen av øktene eller foredragene sendt digitalt?

Nei, det er dessverre ikke lagt opp til digital sending

Kan hvem som helst delta eller må man være medlem?

Kinkferansen er for alle over 18 år med interesse for feltet, og du trenger ikke være medlem av noen forening, eller SMil Norge, for å delta.

Kinkferansen er for alle over 18 år med interesse for feltet, og du trenger ikke være medlem av noen forening, eller SMil Norge, for å delta.

Ja, det vil komme noen regler rundt Kinferansen og After-party. Disse vil henges opp rundt på lokalet, og vi vil også publisere disse på nettsiden vår i forkant av eventet

Hva skal jeg ha på meg på Kinkferansen

Her møter de fleste opp i hverdagsklær, men det kan være enkelte workshops som kan anbefale annen type bekledning. Dette er uansett valgfritt. På After-party vil det være egen kleskode. Dette blir annonsert på nettsiden vår etterhvert.

Jeg finner ikke svar på noe jeg lurer på

Dersom du har spørsmål du ikke finner svar på, send oss en epost

Kan jeg komme kun på After-party?

Ja det kan man, og det finnes en egen billett for dette. Prisen er 555 kroner og inkluderer Meet & Greet på SMuget, og After.party på lørdagen

Kan jeg komme kun på workshops og foredag?

Ja det kan man. Prisen for dagspass er 685 kroner per dag, som inkluderer alle workshops, foredrag og lunsj for den dagen

Kan jeg komme kun på workshops og foredag?

Dersom det er aktuelt med forhåndspåmelding på noen av workshop’ene vil dette komme klart frem. Når døren er lukket ber man om at enn ikke går brasene inn da det kan indikere at det er fullt. Ta da heller kontakt med en frivillige for å høre om mulgiheten til å delta.

Hva dekker registreringsavgiftene og hvordan settes de?

Vi leier HELE Teateret, og det er et ganske stort bygg med mange rom. Avgiftene går derfor til dekke av leie. Det kan være at det også koster å få hentet inn foredrags- og workshopholdere, og da dekker vi selvfølgelig reiseutgiftene for dem. I tillegg er lunsj inkludert for de som har billetter til foredrag/workshops.

Hva er fagdag

Fagdag er en slags liten mini-seminar hvor vi inviterer personell fra forskjellige yrker til å komme og holde foredrag om seg og sitt

Hvor og når avholdes fagdagen

Fagdag avholdes i hovedscenen på Teateret, fra kl. 10:00 til 16:00

Hva koster fagdagen

Fagdag er gratis for alle. Her kan det lønne seg å være tidlig ute, da det er maks 400-450 sitteplasser

Hvordan melder jeg meg på til fagdagen?

Du kan melde deg på fagdagen ved å fylle ut dette skjemaet

Hva med lunsj?

Det blir servert lunsj under fagdagen, til alle som er påmeldt via skjema. I skjemaet kan man man også legge inn dersom man har noen spesielle allergier eller behov til lunsjen (vegetar o.l.)

Hvor avholdes Meet'n greet

Meet’n greet avholdes på SMuget.

Meet'n greet avholdes på SMuget.

SMuget er Sørlandet BDSM sitt lokale i Kristiansand

Hvor ligger SMuget?

SMuget ligger en kort biltur utenfor Kristiansand sentrum. Adresse vil bli annonsert senere

Hvordan kommer man seg til SMuget?

Det går buss til, eller man kan samkjøre. Dersom man har profil på FetLife kan man legge ut en melding i deres kjøretråd der. Det er i tillegg mulig å ta tog. Fra togstasjon er det cirka 10 minutter å gå.

Når starter eventet på SMuget?

Dørene åpner på fredagen kl. 19:00

Hva er kleskoden på Meet'n greet

Kleskoden på SMuget er som regel pent eller kinky, men ettersom dette er en meet’n greet så må man ikke pynte seg så veldig opp. Det er uansett garderobe hvor man kan skifte, på SMuget.

Er det egne regler hos SMuget?

Ja, SMuget har sine egne regler, og som gjester hos dem så følger vi disse.

Reglene finner du her

Hvor foregår After-party?

After-party vil være nede i Biscenen på Teateret

Hva skal jeg ha på meg på festen?

Her kan du ha på deg det meste innen sexy, erotisk og kinky. Klassisk fetish, undertøy og hel sort funker. Dress, kjole og hvitt, smoking er sexy som bare det, gammeldagse kjoler fra barokkens tidepoke er nydelig, sørstats sexy og korsetter eller hva med pinup? Fantasien hjelper deg, kreativitet verdsettes og vi premierer de beste antrekkene.

Er det noe regler på festen?

Ja, disse vil henges opp og være tilgjengelig for alle. Vi publiserer dem også på nettsiden i forkant av Kinkferansen.

Ja, disse vil henges opp og være tilgjengelig for alle. Vi publiserer dem også på nettsiden i forkant av Kinkferansen.

After-party på lørdag starter kl. 20:00 og avsluttes kl. 02:00

Må jeg fremvise billett?

Ja. Vi har ikke muligheten til å føre lister over alle som har betalt, så husk å ha med gyldig bevis på billett. Denne fremvises ved inngang

Er medbrakt alkohol lov?

Nei. Stedet har egen bar og alkoholservering, så medbrakt alkohol er ikke lov. Vi aksepterer heller ikke rus eller fyll.

Dersom det er noe du lurer på, som du ikke finner svar på i vår faq så gjerne kontakt oss.

Sørlandet BDSM

Sørlandet BDSM er SMil sin samarbeidspartner på årets Kinkferanse

Samarbeidspartner
Sorlandet_BDSM_V3_6_GS

Sinful.no

Premier er sponset av Sinful.no

Sponset premier
sinful-1

Radisson Blu Caledonien Hotel

Rabatt på hotell når du har booket billett til Kinkferansen

Les mer her
rbcd-1

Hoteller

Her en liten oversikt over hoteller i Kristiansand

4-stjernershotell
Thon Partner Hotel NorgeDronningens gate 5
3-stjernershotell
Clarion Hotel ErnstRådhusgata 2
4-stjernershotell
Citybox Lite KristiansandTordenskjolds gate 12
3-stjernershotell
3-stjernershotell
Scandic Kristiansand BystrandaØstre Strandgate 74
3-stjernershotell

Workshop - og foredagsholdere

Her vil det bli lagt til kursholdere, og informasjon, ettersom de blir klart. Se eget sendeskjema for de forskjellige workshop’ene og foredragene. (Trykk på navnene for mer info om foredragsholderne og foredragene

The Kink ShrinkThe Kink Shrink
The Kink Shrink
The Kink ShrinkWorkshop/foredrag
- Boundaries in kink and authority transference
- Are we born or made this way
- Mental health and trauma informed kink
- Submissive ways/rights
PlayfulFionaPlayfulFiona
PlayfulFiona
PlayfulFionaWorkshop
Tantrisk massasje
Michael WuestMichael Wuest
Michael Wuest
Michael WuestWorkshop/Foredrag
- 'Bondage for Painsluts' & 'Genital Torture – Pain and Pleasure in Delicate Places'
- Needle play
- ...and more to come
KnifebeardKnifebeard
Knifebeard
KnifebeardWorkshop
El-play
2_Meter_Viking2_Meter_Viking
2_Meter_Viking
2_Meter_VikingStand/foredrag
Foredrag og stand rundt prosjektet #Forknytt, en vakker og erotisk fotobok med shibari-bilder tatt på lokasjoner med en eller annen form for historisk tilknytning
BestemtDaddyBestemtDaddy
BestemtDaddy
BestemtDaddyForedag
DDlg - en trend, eller en del av noe større?
Annie TønnessenAnnie Tønnessen
Annie Tønnessen
Annie TønnessenPust til orgasme
Denne workshopen er for deg som har lyst til å få mer nytelse!
UnikumUnikum
Unikum
UnikumWorkshop/foredag
Workshop - Waxplay
Foredrag - Sanselek
Jon Mikkel Broch ÅlvikJon Mikkel Broch Ålvik
Jon Mikkel Broch Ålvik
Jon Mikkel Broch ÅlvikForedrag
“I Hate Vanilla”: BDSM, populærmusikk og det dobbelte blikket
BathoBatho
Batho
Batho2 Foredrag
- Hva er PetPlay?
- PetPlay vs Primal
Whipmaster_KWhipmaster_K
Whipmaster_K
Whipmaster_KWorkshop/Foredrag
- Cane, flogger,
- Psykisk dominanse, Primal
Gd_GirlGd_Girl
Gd_Girl
Gd_GirlForedrag
Side effects of (un)healthy BDSM

Kinkhoot

For andre år på rad arrangerer vi Kahoot om Kinky tema! Ta med deg mobilen eller nettbrettet og svar som best du kan for moro, kanskje litt læring, og gjeve premier. De flotte premiene til årets Kinkhoot er levert av Sinful.no

Teateret, Kristiansand

Det er SMil Norge som arrangerer Kinkferansen, og spørsmål rundt dette kan rettes til SMil Norge