Loading...

Clarion hotel & Congress Trondheim

Gåavstand til HAVET 21 min, kollektivt 12 min
Reise kollektivt: Ta bussen fra holdeplassen Brattøra (Buss nr 20 Grillstad via ladeham.-strindh.). Gå av på holdeplassen Strandveikaia.

 

Opplev Clarion Hotel Trondheim på Brattøra, det nye og pulserende byområdet som har blitt et av Trondheims viktigste knutepunkter. Kombinasjonen by og fjord føles helt unik, og her er du i umiddelbar nærhet til det meste.

Hotellkonseptet

En liten del av byen – et helt hav av muligheter. Med Trondheims råeste beliggenhet like ved havna får du som gjest hos oss et etterlengtet avbrekk fra hverdagen. Spaser midt i bykjernen eller trekk deg tilbake og nyt friske åndedrag langs fjordpromenaden. På Clarion Hotel Trondheim er vi opptatt av kvalitet, og vi elsker å overraske våre gjester.

City vibes

I umiddelbar nærhet av hotellet finner du en rekke restauranter, butikker og kjøpesenter, unike museum, spektakulære kunstverk, badeanlegg og innovative kontorbygg. Her kan du lese mer om Trondheim.

The Rooftop

Velkommen til vår restaurant og bar i 9.etasje, med en fantastisk utsikt over havet, himmelen og horisonten. Den kan nytes både innendørs eller fra vår spektakulære terrasse! Restauranten har en spennende meny basert på råvarer fra regionen. Menyen varierer etter hva som er best for sesongen – med inspirasjon fra det nordiske kjøkken. Her kan du velge mellom á la carte eller 4- og 6-retters meny med en eksklusiv drikkepakke for en unik opplevelse.

Møte og konferanse

Hotellet åpnet i 2012 og byr på anerkjent kunst, skandinavisk interiør og innovativ arkitektur. Med sine 400 rom, 19 møterom, konferanseområde på 3000 kvadratmeter og 320 parkeringsplasser er dette det ideelle stedet for kulturarrangement, møter, konferanser, seminarer og private tilstelninger.

Hoff Panorama

Tidløs eleganse er rammen for ethvert møte på Clarion Hotel Trondheim og i 9. etasje ligger vår store stolthet; Hoff Panorama. Nyt spektakulær utsikt over Trondheimsfjorden mens du klekker ut briljante ideer. Dette er et møterom og selskapslokale med plass til 20 personer. Vi har mulighetene, du setter rammene.

Trening

Våre gjester trener kostnadsfritt hos Impulse Pirbadet, rett over veien fra oss! De har åpent hver dag mellom kl. 05 – 24. Alt du trenger å gjøre er å levere romnøkkelen din hos oss i resepsjonen, så får du nøkkelkort til Impulse.

Bading og svømming

Våre gjester har rabattert inngang til Pirbadet, et badeanlegg for både store og små. Unn deg et besøk i velværebassenget, utebadet og badstuen!

Tilgjengelighet

Har du behov for et tilgjengelighetstilpasset hotellrom? Da har du havnet på rett sted. Våre romdører, med en bredde på 90, cm gir tilgang for rullestoler. Vi tilbyr 4 fullverdige tilpassede rom med spesifikke tilpasninger, inkludert lavere senger, håndtak ved toalettet, romslige bad og senket vask. Disse rommene har vi kun i enkeltrom. Våre 35 tilpassede rom gir enkel tilgang med rullestol og inkluderer håndtak ved toalettet samt ekstra plass for bevegelse. Disse rommene har vi kun i standard dobbeltrom.

I tillegg til hotellrommene våre har vi skrivetavle i resepsjonen for effektiv kommunikasjon med døve gjester, heisfasiliteter som gir tilgang til alle etasjer og trådløs, vibrerende brannalarm for hørselshemmede gjester.