Loading...

Billettpriser

Rabatterte billetter til medlemmer

Som medlem av SMil Norge får du 500,- i rabatt på festivalbillettene. Egen rabattkode blir sendt til deg via medlemsportalen til SMil. Dersom du ønsker å medle deg inn i SMil for å få denne rabatten, så kan dette gjøres her. Du er da samtidig med på å støtte SMil sitt arbeid.


Medlemskap hos SMil koster

– 150 kroner i året for enkeltmedlemmer

– 100 for studenter (du vil bli etterspurt studentbevis)

– 130,- for partner (opp til 2 partnere).

Bli medlem

Styrende organisasjon i SMil Norge

På landsmøte for styrende organisasjoner, som ble avholdt i mars, ble det vedtatt en del fordeler og tilbud til styrende organisasjoner, som SMil Norge er stolte av å kunne tilby. Et av tilbudene er rabatt på konferansebilletter til medlemmer av styrende organisasjoner i SMil Norge. Ta kontajt med oss for info om pris og kode, via skjema nederst.

 

En styrende organisasjon er en organisasjon som har et medlem i landsstyret, som er organet som er med på å bestemme hva SMil Norge skal jobbe med, og ha fokus på. Landstyret består med andre ord av et medlemmer fra en styrende organisasjoner, samt enkeltmedlemmer fra SMil Norge.

Det koster ikke noe å være en styrende organisasjon, og det krever ikke mye ekstra arbeid for den styrende organisasjonen. Et landsstyremedlem må heller ikke sitte i styret i den styrende organisasjonen, men må være et aktivt medlem i den organisasjonen.

 

Det er lagt opp til 4 landsmøter i året, og disse foregår digitalt gjennom Zoom.

 

SMil Norge ønsker å ha et bredere samarbeid med organisasjoner på tvers av Norges fylker, og endret derfor til denne styreformen i 2022.

 

Sitter du i styret i en organisasjon og tenker at dette er noe din forening ønsker å være en del av, så ta gjerne kontakt med SMil Norge for mer informasjon.

Earlybird

1300,-

30 billetter lagt ut

 

Rabattert pris

Meet’n greet

2 dager workshop

Lunsj

Afterparty

Festivalbilletter

1500,-

Standard pris

 

Meet’n greet

2 dager workshop

Lunsj

Afterparty

Kun workshop

800,-

Workshop 1 dag

 

Lørdag eller søndag

lunsj

Partypakka

600,-

For deg som bare vil på fest

 

Meet’n greet

Afterparty

For info om styrende organisasjon

  Feedback fra tidligere konferanser

  Vi setter alltid pris på tilbakemeldinger etter Kinferansen, og her er noen av de vi har fått tidligere.

  SMil har med en liten gruppe vist seg å være istand til å organisere en lang helg hvor sikker flere vel informerte og erfaren deltakere forlot møtestedet enda bedre informert enn de var fra før.
  zerO og på vegne av MrsBStrong
  Besøkende
  Det er en sann glede å få være med å arrangere Kinkferansen, møte så mange flotte mennesker, og få være en del av det å dele kunnskap, bygge broer og skape flere relasjoner og bekjentskaper i miljøet
  Jarl Ivar
  Arrangøransvarlig, SMil Norge
  Det var bra variasjon i foredragene og workshopene. Synd at man ikke fikk med seg alt, for det var så mye som virket spennende. (utsagn etter Kinkferansen 2023)
  Gjest
  Besøkende